Drumea Paula-Senina

Cosmetician din categoria: Tratamente Faciale
(5.0/5)
6 Recenzii

Descriere Artist


Cosmeticiana de 16 ani
Execut :
- tratamente faciale personalizate, masaj facial,  masaj facial cu miere, masaj facial cu role jad,  masaj scalp - SHIATSHU, dermoabraziune, LED therapy, ultrasunet.
  epilat, vopsit gene si sprancene,  machiaj.

Produse folosite


  • CASMARA
  • Maria Galland
  • Gerovital
  • LAKSHMI
  • Etre Belle.

Specializari


  • Postliceala -cosmetica cosmetician - machior

Trimite o cerere de colaborare


Scrie o recenzieReviews:


Mihaela Danu
2018-03-13 10:18:20
O ADEVARATA PROFESIONISTA! RECOMAND!!!
Calamaz Malina Ioana
2018-03-13 10:21:05
Doamna Drumea este o profesionista adevarata. Pe langa curatenia cabinetului in care isi desfasoara activitatea, starea de liniste si bucurie pe care ti-o inspira si respectul pe care il are fata de clienti, tratamentele faciale, procedurile pe care le efectueaza si celelalte servicii de cosmetica, sunt savarsite cu ajutorul unor produse de inalta calitate, pentru mine, acesta fiind singurul salon in care am gasit standardul pe care il caut. Doamna Drumea merge des la tot felul de cursuri, fiind intr-un continuu proces de perfectionare, cu toate ca deja modul in care isi efectueaza serviciile este la un nivel inalt. Avand o pregatire pe masura si multa pricepere, doamna Paula ofera oricarui client tratamente faciale, masaje, proceduri cosmetice efectuate corect, profesional si cu efecte mult asteptate, de lunga durata. Recomand cu toata increderea!
Simioneta Amisculesei
2018-03-13 11:51:11
Super profesionista doamna Paula! Vin cu drag tot timpul la salon! O recomand cu mare drag!
Ecaterina Ungureanu
2018-03-14 21:17:15
Doamna cosmetician Drumea este un profesionist desavarsit si o persoana de o corectitudine si eticheta profesionala iesite din comun. O adevarata cunoscatoare a propriei meserii, pasionata de ceea ce face, si mereu la curent cu ultimele noutati in domeniu. Participa frecvent la cursuri de perfectionare si ofera mereu recomandari informate, lucru care deosebeste un profesionist de amatori. Foloseste produse de cea mai inalta calitate si opereaza cele mai inalte standarde dede igiena. A facut minuni tenului meu cu probleme si o recomand cu caldura tuturor!
Oana Ailoae Roman
2018-04-16 10:46:19
Mereu o adevarata profesionista. Cu mare drag merg la tratamentele faciale pentru rezultatul perfect. Va multumesc pentru toata munca si daruire pe care o depuneti mereu!
Cosoi Ligia
2018-04-24 12:46:28
Sunt impresionata de pasiunea si profesionalismul dnei cosmetician Paula! Timpul petrecut in cabinet mi se pare un adevarat rasfat, produsele de calitate iar efectele uimitoare! Recomand cu multa caldura serviciile dnei Paula!